dimarts, 10 de març del 2020

LA IMPORTANCIA DEL TEATRE A BATXILLERAT



Resultat d'imatges per a "teatre poiorama"

El dijous sis de febrer de 2020, els alumnes de l'escola vedruna vall de Terrassa de 1r i 2n de batxillerat i 1r i 2n de sigles, van anar al Teatre poliorama, Barcelona Rambla, a veure una obra musical espectacular titulada, La Importància de ser Franc, d'Òscar Willd, traduïda al català.
Parla sobre la denúncia de la hipocresia cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans, és a dir una crítica sense dubte a la societat d'avui en dia.

Aquest dia a les 9:00 del matí van agafar el transport més utilitzat per les escoles avui en dia, l'autocar, i es van posar en marxa amb un somriure a la cara. Abans a les classes ja havien treballat sobre l'autor i les obres que havia fet, així que ja sabien al que anaven, al món tradicional d'expressar les coses públicament, el teatre.

La finalitat d'aquesta sortida era principalment, que veiessin altres maneres d'expressar les coses, amb el teatre, i també que es sabessin concentrar i saber-se portar en llocs tancats, com el teatre, o bé al carrer



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL VIATGE DE FI DE CURS PENJANT D’UN FIL A CAUSA DEL CORONAVIRUS El dia 27 de març, els alumnes de 1r de batxillerat ...