dimarts, 10 de març del 2020EL VIATGE DE FI DE CURS PENJANT D’UN FIL A CAUSA DEL CORONAVIRUS

Resultado de imagen de coronavirusEl dia 27 de març, els alumnes de 1r de batxillerat i mòduls de l'escola Vedruna Vall Terrassa haurien d'anar de viatge de fi de curs, però aquest viatge es pot veure afectat per "El virus" perquè no estem parlant d'un virus qualsevol, sinó del CORONAVIRUS.

El coronavirus, és un virus que està atemorint a tot el món per la seva velocitat de contagi i perquè encara no s'ha trobat una cura per combatre'l.

Tot es va originar a Àsia, concretament a la Xina i en aquest punt ja està expandit per quasi tots el món, per aquest motiu el viatge de fi de curs pot està en perill.

Principalment els alumnes havien de passar per: Munic, Innsbruck i Venècia, però degut al coronavirus han canviat de ruta, ja que aquest està a Italià i si hi anessin correrien el risc de poder-se infectar.

També, hem de tenir en compte que el govern Italià han tancat tots els possibles accessos d'entrada i sortida del país per prevenció.

Ara s'està parlant d'anul·lar el viatge perquè no volen córrer cap risc, a més a més estem parlant de nens i nenes menors d'edat i si algun d'ells es contagiés posaria en risc a tot el grup i això provocaria una gran preocupació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL VIATGE DE FI DE CURS PENJANT D’UN FIL A CAUSA DEL CORONAVIRUS El dia 27 de març, els alumnes de 1r de batxillerat ...